Bådpladser

Få en bådplads i porten til paradis. Vi har fastliggere fra hele landet og nogle enkelte fra udlandet.

Faaborg Havn er porten til Paradis - det Sydfynske Øhav

 

I Bådmagasinet kaldte journalist Bent Lyman det Sydfynske Øhav for ”Porten til Paradis”. Kun et langspyt fra havneindløbet venter eventyret med smult vande og en perlerække af smukke øer. Kom ned i tempo i en af de mange små idylliske ø-havne eller fortøj i en større købstad.

38 havne inden for bare 20 sømil

I det Sydfynske Øhav ligger der ikke mindre end 55 øer og holme og venter på dig.

Hver ø har en særlig historie og kendetegn. Besøg bl.a. Ærø med dens herlige natur eller oplev hyggelige Lyø og Avernakø med ny havn, café og super badestrand.

En spændende havn i en af de smukkeste byer

Faaborg Havn er et levende omdrejningspunkt for kuttere, skonnerter, krydstogtskibe og masser af lystsejlere. Hvert år anløbes havnen af ca. 13.000 besøgende lystbåde.

Havnefaciliteterne omfatter bl.a. restaurant, slæbested, trådløst internet, legeplads og grillpladser. Desuden er køkken, bade- og toilet-faciliteterne helt i top.

En herlig blanding af sejlere, lokale og turister giver en særlig atmosfære på havnen, der kun ligger to minutters gang fra den gamle by med klokketårn, smalle gyder, bindingsværkshuse, folke-vrimmel og gode muligheder for shopping og hyggelige spisesteder.

NYHED - Mulighed for en skræddersyet plads

Eksempelvis er det muligt  at få gangbro langs båden eller ekstra pæle - kontakt os for nærmere oplysninger.

Der er også mulighed for sæson-leje i en eller flere måneder, så du kan opleve Faaborg Havn ”på prøve”.

Priser

Her kan du se en oversigt over priserne på vores gængse pladsstørrelser.

 

Bådplads i inderhavnen

Alle ledige pladser i inderhavnen bliver udbudt til vores fastliggere først. Tildeling sker efter anciennitet. Såfremt der ikke er nogle af vores fastliggere, som ønsker pladsen inden for den givne tidsfrist, kan pladsen udbydes til evt. nye fastliggere. Se hvilke pladser som er ledige lige nu.

Vi har stadig ledige pladser i marinaen. Hvis I ringer til Joan i kontorets åbningstid på tlf. nr. 72 53 02 60, vil hun hjælpe jer med at finde en passende bådplads.